Myyntiasiakas

Kaupankäynti myynti- ja ostoasiakkaalle tapahtuu kotoisassa ilmapiirissä perinteisellä itsepalvelukirpputori toimintamallilla, tarjoamme lisäksi myös laajan kirjon muita palveluja tarpeesi mukaan, ja tarvittaessa toteutamme palvelumme tarpeesi mukaan räätälöitynä.

Löydät hinnasto välilehdestä vuokrapöydät, niihin sisältyvien lisämyyntitilojen kuvaukset sekä muun kirpputorin kiinteän hinnoittelun.

Räätälöityihin myynti- ja toimeksiantoihin voit kysyä tarjouksen suoraan henkilökunnalta. Voimme tarvittaessa järjestää kuljetuksia, noutaa tavaraeriä sekä hoitaa myynnin kokonaispalveluna puolestanne. 

Kysy rohkeasti henkilökunnalta, palvelemme mielellämme !

Tarjoamme myyntiasiakkaille käytettäväksi Kirppari-Kalle varaus- ja myynninhallinta sovelluksen, jossa pystyt näkemään Kirppis Wanha Nallen vapaat pöydät, tekemään pöytävarauksen, hinnoittelemaan tuotteesi sekä seuraamaan reaaliajassa myyntisi kehittymistä.

Ostoasiakas

Ostoasiakkaalle tarjoamme palveluita, laajan kirjon tuotteita, nopeasti vaihtuvan tuotteiston sekä oheispalveluita.

Myymälä on selkeä ja avara, etuhallissamme sijaitsee kirppiksen pääsisäänkäynti ja kassa, kassan läheisyydessä on pieni kahvilamme, sovituskoppi, lisäksi tiloistamme löytyy asiakas wc.

Takahallista löytyy lisää myyntipöytiä, suuren tavaran myyntitila, mancave, urheilutarvikehylly sekä rekkiasema. Tämän tilan tarjonta on yllättävää ja laaja-alaista.

Pienestä kahvilastamme voit tilanteen niin vaatiessa ostaa virvokkeita, kuten kahvia, kylmiä juomia ja makeisia.

Ostoasiakkaalle kassapalvelut viivakoodilla varustetuilla tuotteilla on sujuvaa ja tämällistä, ostoasiakkaana voit maksaa ostoksen kortilla sekä "wanhaan" hyvään tapaan käteistä rahaa käyttäen.

Tervetuloa tutustumaan !